Vi møter KIF Kolding onsdag – Ryger

Vi møter KIF Kolding onsdag

Vi møter det danske eliteserielaget KIF Kolding i Skærbek Fritidssenter onsdag. Etter kampen reiser guttene hjem etter 8 dagers treningsleir i Danmark.

Vi har hatt ei god uke i Danmark med to økter daglig og to kamper mot BSH og FC Midtjylland. Nå venter KIF Kolding i oppholdets siste kamp.
Om Viking har hatt sine økonomiske utfordringer så er neste motstander en klubb som ved flere anledninger har stått på kanten av stupet. Klubbens merittliste er det få som kan matche, dessverre har de siste årene vært preget av «kaos». Nok en gang har klubben blitt reddet og er på nytt klar til å bite fra seg på øverste nivå i Danmark.


Foran denne sesongen har klubben hentet flere spillere, deriblant to nordmenn. Vetle Rønningen som kommer Tyskland og Thomas Boilesen som flytter fra Drammen til Kolding. Les mer om KIF her:
https://www.kif.dk/

Ole Andre Lerang spilte en god kamp mot HC Midtjylland som etter kampen forklarte tapet med «måske grunnen var en stærk Stavangermålmand».
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Etter stortapet 37-17 mot det sterke Bjerringbo/Silkeborg var det kjekt med seier 31-29 mot HC Midtjylland. I den fasen vi befinner oss i nå telles hverken poeng eller mål, nå gjelder det å få flest mulig i kampform til det virkelig gjelder. Det betyr ikke at det ikke er kjekt å vinne kamper og vi noterer også et pluss i at vi viser moral og snur kampen tilbake i vårt favør og er foran i målprotokollen når sluttsignalet går.

Det er nå mange slitne kropper etter de første 14 dagene med hard oppkjøring. Nå skal siste rest av krefter ut i oppgjøret mot Kolding før vi onsdag kveld sjekker inn på MS Bergensfjord og setter kurs hjemover for videre sesongforberedelser.