– Vi reiser til Danmark ikveld – Ryger

– Vi reiser til Danmark ikveld

Etter ei uke med testing, fysisk trening og noen balløkter reiser vi i kveld til Danmark hvor vi skal være i 8 dager. I løpet av uka skal vi spille 3 kamper mot svært god motstand.

Kaptein Helgi Hildarsson Høydahl med gode resultat på utholdenhetstestene. Nå går turen til Danmark for videre oppkjøring og kamper mot god motstand.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Trener Scott Harrington har sydd sammen et godt opplegg for det 8 dagers lange oppholdet. Første av to stopp er Viborg der vi skal være til søndag før turen går videre til Vandel.

I løpet av oppholdet skal vi spille 3 kamper. Fredag kl 11.00 venter et av Danmarks aller beste lag Bjerringbo/Silkeborg (BSV) til sesongens første kamp. Her blir det møte med profiler som Johan Sjøstrand, Jeseper Nøddesbo og Rene Toft Hansen og en rekke andre høyt meritterte spillere og en skikkelig manndomsprøve blir det.
Les mer om BSV her
https://www.bjerringbro-silkeborg.dk/info-2/

Vi får truffet vår danske spillene hjelpetrener for første gang. Det gleder vi oss til.

Søndag kl 14 er det ny kamp. Denne gang mot HC Midtjylland. Midtjylland spiller nå i dansk 1. divisjon etter å flere år i den danske toppdivisjonen. Midtjylland har måtte bygge opp nytt lag etter økonomisk utfordrende år.

http://hcmidtjylland.dk/

Siste kamp er onsdag når et nytt dansk elitelag KIF Kolding blir motstander. KIF Kolding endte i fjor på nedre halvdel av den danske eliteserien. Også Kolding har vært gjennom økonomiske turbulente tider og den gamle storklubben kjemper en hard kamp både på og utenfor banen for å sikre leverdyktige betingelser. Les mer om KIF Kolding her
https://www.kif.dk/

Først venter en tur over Skagerak i natt med stiv kuling på menyen. Vi gleder oss mer til det som venter på håndballbanen enn denne overfarten.