Vi ses Grethe! – Ryger

Vi ses Grethe!

Bak ethvert lag står det alltid noen «usynlige hjelpere». For vi som har vært i miljøet vet at Grethe langtfra er usynlig, i allefall ikke på kampene når du hører henne med sin velkjente moldedialekt heier oss fram. Nå hyller spillerne Grethe for den betydingen hun har hatt for laget. Selv om vi så gjerne skulle hatt henne lengre i Stavanger så ønsker vi henne alt godt når hun flytter hjem til rosenes by.

Foto: Stjålet på Grethes fb

Les spillernes hyllest til Grethe:
Savnet blir stort når vi neste gang trer på banen. Grethe, som er en av våre beste supportere har valgt å flytte hjem til Molde. De som har vært i hallen de siste årene har sikkert sett denne damen på tribunen. Hun roper alt hun kan på oss, og støtter oss gjennom tykt og tynt. Det få vet er alt det hun gjør bak kulissene.

Nytt kontor innredet i Molde med drakta til Færøyene og Viking
Foto: Stjålet på Grethes fb profil.

Grethe er ikke bare supporter. Hun fungerer både kokk, drosjesjåfør og mor på laget. Om det skal lages mat til laget, eller om det er noen skal kjøres på flyplassen stiller Grethe alltid opp. Også er hun en bra stand-up komiker. Alltid en bra joke når det trengs.

Rollen som mor er for dem som ikke har familie i byen. Spillerne som ikke er herfra, har blitt tatt imot av Grethe som var vi hennes egne barn. Når du trer inn i huset hos Grethe føler du deg alltid hjemme. Du kan alltid regne med en middag på «Michelin» nivå, og noe godt i glasset.

Sammen med Elisabeth har de hver uke året rundt stilt på trening med mat til spillerne minst 1 gang pr uke. Er det rart hun vil bli savnet
Foto: Stjålet på Grethes fb

Grethe er mørkeblå med stor M. Det er ingen tvil om hvor håndballhjertet ligger. Mange av spillerne kommer sikkert til å se ut på Grethe sin faste plass, og feire målene som om du var i hallen. Vi vet du følger med uansett hvor du er, og du er alltid med oss i hjertet!

Vi gleder oss til å se deg i hallen igjen Grethe! La de ikke bli for lenge før du kommer tilbake!

Grethe og Alexander. Litt stolt av å ha foret opp en landslagsspiller
Foto stjålet fra Grethes fb