Vi skal reise oss – Ryger

Vi skal reise oss

Litt over ei uke er nå gått siden kvaliktapet. Mens spillerne nå har fått noen velfortjente fridager for fellestreninger er vi i full gang med å planlegge neste sesong. Det er klart at vi sesongåpner hjemme mot Vikhammer og at vi møter Stavanger i første «bortekamp».

Ambisjonene har alltid vært klare. Vi vil at Stavanger by igjen skal få et lag i øvre halvdel av Rema 1000 ligaen. Vi har og vært klare på at det skal skje gjennom ansvarlig drift og at det skal bygges stein på stein. Vi har helt siden opprykket ifjor planlagt ut i fra to scenarier, fortsatt spill i Rema 1000 ligaen og nedrykk til 1. divisjon. Nå var jo selvfølgelig ambisjonene og det så lenge lovende ut at vi i et år til kunne leke med de beste, når ikke det gikk er bare å ta fatt på plan b. Det er vi igang med. Vi skal reise oss.

Andre og resten av gjengen er klar til å så tilbake
Foto Hans Lie

Spillerne har hatt sin avslutningstur, tirsdag var de samlet for første gang siden nedrykket i Storhallen for en prat. Nå har de fått tatt noen velfortjente fridager der slitne kropper skal fylles skal med energi etter en lang sesong.

Vi hadde ikke mer blitt ferdig med kvaliken før terminlista for kommende sesong kom ut til høring. Slik det ser ut nå åpner vi hjemme mot Vikhammer og møter SIF i andre runde. Vi avslutter sesongen med hjemmekamp mot den andre kvaliktaperen Sandefjord eller Follo. Kan vi allerede nå drømme om en avgjørende kamp i Storhallen der vi kan få muligheten til å få et annet punktum for sesongen enn den vi fikk i år?

Å være Rema 1000 ligaklubb betyr også at du må ruste opp utenfor banen. Styret har allerede vært samlet og tar tak i de fokusområdene vi hadde før nedrykket ble klart. Det er ikke bare på banen vi har hatt en stor læringskurve i år, det å få lov å være blant de beste har også utviklet oss som klubb.

Vi drømmer om flere slike mål i Rema 1000 ligaen. Nå er det historie. Nå venter en tøff hverdag i 1. divisjon. Vi vil tilbake der vi mener Stavanger By fortjener å være. I toppen av norsk håndball
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi vet at Rasmus, Kjartan, Sebastian og Samson forlater oss. Vi gleder oss til å ta imot Magnus og Trondur. Jobben med å forsterke laget ble krevende når usikkerhet om divisjon hang over oss. Nå vet vi hvor vi skal spille og vi må se om det finnes spillere som kan supplevere dagens spillertropp. Ambisjonene om å styrke laget er der fortsatt, så får vi se om spillertypene vi jakter finnes.

Trondur Mikkelsen sørger for at vi også kommende år har 3 færøyinger i laget.

Vi vil rette en stor takk til vårt fantastiske publikum som har støttet oss høylydt på tribunen, vi vil takke alle frivillige som har stått på sent og tidlig og servert mat, bidratt i arrangement, på dugnader, med testing ifm kamper.

Magnus Orri Axelsson er den andre spilleren vi gleder oss til å ta i mot etter ferien.

Vi kommer sterkt tilbake.