Vi skal reise oss igjen – Ryger

Vi skal reise oss igjen

5 dager, to kamper, null poeng. Vi visste det kom til å bli to vanskelige kamper, men null poeng var langt unna det vi hadde som ambisjoner. I går vinner Falk Horten fortjent og vårt vanligvis så gode forsvar har to ganger på rad måtte seg målene renne inn bakover. Vi har blitt slått, men vi er ikke utslått. Vi skal nå vise #passion og reise oss igjen.

Falk Horten overlistet oss litt for mange ganger til det kunne bli poeng
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi må berømme Falk Hortens unge gutter som respektløst gikk i krigen og fant svakheter og førte store deler av kampen. Hver gang vi var likt eller nærmet oss gjestene holdt de moralen oppe kaldt og stresset og nok til at vi ikke klarte å vippe kampen vår vei. Med Jonas ute med sykdom mistet vi vår beste spiller siste kampene og selv om veteranen Erik Rafoss leverte varene så det holdt, så var det liten tvil om at savnet av Jonas utover i kampen var stort.

Veteran Erik Rafoss markerte seg fra første angrep i Jonas sitt sykefravær.
Foto Svein Erik Fylkesnes
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi går nå inn i landslagspause og neste kamp er ikke før 17.11 når Fold kommer til Stavanger. Vi har nå god tid på å finne tilbake til det nivået vi ønsker å være på. Selv om innledningen på sesongen var vært under det vi hadde håpet på vet vi at sesongen er lang og at divisjonen ser ut til å være mer åpen enn det mange hadde spådd på forhånd.

Trym og Viking nede for telling. Enn så lenge. Vi skal reise oss. Vi skal lære. Vi skal bli bedre
Foto: Hans Li