Vi søker Salgs- og Markedssjef – Ryger

Vi søker Salgs- og Markedssjef

Reisen tilbake til toppen av norsk håndball har vært bygget stein på stein. Vi har slettet gammel gjeld, hatt to nedrykk, to opprykk, bygget opp nytt lag tuftet på hardt arbeid og små ressurser. Vi kjemper nå for å overleve i Rema 1000 ligaen. Om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon neste år, målet vårt er det samme. Vi vil ha Viking tilbake i toppen av norsk håndball.

Veien tilbake til Rema 1000 ligaen har gått gjennom å bygge klubben både på og utenfor banen. Et av våre langsiktige mål har vært å få på plass en markedssjef. Skal du overleve i toppen av norsk håndball over tid må du ha et solid økonomisk fundament, derfor har en markedssjef stått høyt på vår prioriteringsliste. Nå tar vi neste steg og sammen med Q-10 personell jakter vi en ny toppspiller, til å løfte klubben utenfor banen.

Det skjer mye spennende i norsk håndball for tida. Den reisen ønsker vi å være med på. Håndballtradisjonene er mange og lange i Stavanger og mange drømmer tilbake til gode gamle dager med stor stemning og stor jubel i Stavanger Idrettshall. Så vår oppfordring til alle dyktige selgere med et hjerte for håndball. Meld din interesse gjennom å søke stillingen her:

https://q-10.no/viking-handball/