Vi tapte mot et bedre lag – Ryger
Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi tapte mot et bedre lag

Det ble en tung dag i Nye Loen og vi var aldri nærheten av poeng. 32-24 var de nådeløse sifre på resultattavla i en kamp hjemmelaget styrer i 2x 30 minutt.

Etter to gode prestasjoner mot Halden og Sandefjord kom vi ned på jorda igjen. Heldigvis har vi hatt beina godt plantet på jorda og vi var klar over at hverdagen vår i Rema 1000 ligaen består av kamper mot lag som skal være flere mål bedre enn oss. Det fikk vi en bekreftelse på i dag, akkurat som vi gjorde i bortekampen mot Kolstad og hjemmekampen mot Elverum.

Jonas spilte en god kamp og viste at formen er god
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi har en liten spillertropp og dette var den 5. kampen på få uker. Skader og sykdom har gjort at vi har vært få spillere på trening inn mot denne kampen og oppladningen har vært langt fra optimal. Streng protokoll grunnet corona betyr at spillere må holde seg hjemme selv med små lettere forkjølelsessymptomer, det har slitt på en tynn spillertropp.

Hygen med flott scoring på Nærbøkeeper
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Det var et revansjesugent Nærbølag som ville vise at de var best i Rogaland og etter to tap i Loen var det også et forventningsfullt hjemmepublikum som lengtet etter årets første seier. Anført av Andreas Haugseng og Lars Sigve Hamre tok hjemmelaget tak i kampen fra start og dro sakte men sikkert fra oss. Vi prøvde det vi kunne. Jonas Gunnarsson Djuurhus prøvde å dra med seg resten av laget, men dette var dagen vi ikke var gode nok, ikke hadde nok guts nok til å stå imot vertene.

Skuffelsen er selvsagt stor når vi taper en kamp, det er bra for det vitner om en gjeng spillere som har den mentaliteten vi trenger i kampen om tilværelsen i Rema 1000 ligaen. Når skuffelsen har fått lagt seg og vi gjør opp status så ser vi at vi står med 4 poeng etter sesongens 5 første kamper. Det skal vi være fornøyd med, det skal inspirere oss til videre fokus på å overleve.

Om ei uke venter Elverum i cupen og Luc Abalo og resten av stjernegalleriet blir igjen å se i Stavanger Idrettshall. Neste kamp i Rema 1000 ligaen er 4. oktober når Bækkelaget kommer til Stavanger.

4. februar 2021 noterer vi oss i margen. Da skal vi vise oss fra vår beste side og vi går selvsagt for revansje når Nærbø tar turen til Stavanger.