Vi vinner 37-24 mot OSI – Ryger

Vi vinner 37-24 mot OSI

Vi gjør jobben og vinner 37-24 mot OSI i Stavanger idrettshall i ettermiddag. Det ble ingen kamp for historiebøkene og etter en svak start hvor vi ligger under 1-4 får justert oss litt og kontrollerer inn en storseier. Utover i kampen fikk unggutta mye spilletid og Andreas Oftedal Hansen fikk sin debut i 1. divisjon.

Tore Nygård med 5 mål og blomster fra Musegatens blomster og sokker fra Bambusa som gave
Foto: Trine Nessler Wichmann

Som «vanlig» holdt OSI følge i starten av kampen og når vi fikk opp intensiteten i forsvar og tempo i angrepet hang gjestene fra Oslo ikke med i svingene og det var etter hvert kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Forskjellen i styrkeforholdet gjorde at Scott tidlig slapp til den yngre garde som takket for tilliten med å vise at det gror godt i rekkene.

Jesper noterte seg for 7 mål, her forsøker han å stoppe OSI
Foto: Trine Nessler Wichmann

Jesper Røisland noterte seg for 7 mål, mens Tore Andersen Nygård ble kåret til banens beste hadde 5 mål. Gledelig å se debutant Andreas Oftedal Hansens gå respektløst til verks. Nå ble det ingen nettkjenninger i kveld, men det er bare et tidsspørsmål før kommer.

Hygen flyt høy mot OSI
Foto Trine Nessler Wichmann

Onsdag kl 1730 møter vi Vikhammer i Stavanger Idrettshall Vinner vi den denne har vi sikret oss minimum 3. plass og 1 poeng inn i kvaliken etter som Follo i kveld tapte den viktige kampen mot Viking TIF i Bergen. Den direkte opprykksplassen har Sandens så langt ned i lomma som den kan komme, men vi skal iallefall gjøre det vi kan for at champagnen blir liggende helt på kjøla helt til påskeaftenen.