Videre i siste sekund – Ryger

Videre i siste sekund

Rygers G18 lag, som er et samarbeid mellom SIF og Hundvåg, tok seg videre til Lerøyserien i første forsøk. Gastons scoring i siste sekund i lørdagens kamp mot Nøtterøy viste seg å være helt avgjørende.

Sune og Ryger klar for Lerøyserien etter en seier, en uavgjort og et tap. Foto Trine Nessler Wichmann

I første kamp lørdag ble det tomålstap 23-21 mot Elverum. Ryger holdt følge helt inn, men i sluttminuttene klarte laget fra skogene å vippe kampen i sin favør. Elverum vant alle 3 kampene i helga og slo både Ull/Kisa og Nøtterøy med solide sifre. Gaston og Sune ble våre toppscorer med 4 mål hver.

Med tap mot Elverum måtte vi ha poeng mot Nøtterøy. Det ble en ny jevnspilt kamp hvor Nøtterøy hadde flere «matchballer» men der Rygergutta aldri gav opp. Gaston satte inn sitt 7 mål i kampens siste sekund og sørget for poengdeling 28-28 og tente med det et fortsatt håp om direkte kvalifisering.

Trener Jonas Dehn Andersen og Rygers G18 sikret avansement. Foto Trine Nessler Wichmann

Søndag gikk Nøtterøy på en skikkelig karamell mot Elverum og med det var rammene lagt før siste kamp mot gruppas svakeste lag Ull/Kisa. Med seier ville 2. plassen være sikret. Og seier ble det. 10 mål til slutt 28-18 i en kamp Sune noterte seg for 10 mål. Med denne seieren gikk vi forbi Nøtterøy på målforskjell og sikret oss Lerøyspill med en tropp bestående av stort sett bare 17 åringer.