Vi møter Vikhammer idag kl 1730 Gratis inngang – Ryger

Vi møter Vikhammer idag kl 1730 Gratis inngang

Onsdag er det ny hjemmekamp, denne gang er det den utsatt koronakampen fra desember som skal spilles. Vi tar i mort Vikhammer til «kronekamp», denne kampen kan du støtte oss økonomisk bare ved å møte opp

Jesper stoppet OSI søndag, nå er det Vikhammer som står for tur.
Foto: Ørjan Dalseth

Onsdag får vi altså besøk fra Trondheim når Vikhammer tar turen til Stavanger. Det er en revansjesugen gjeng som inntar banen og skal revansjere det bitre bortetapet i sesongåpningen, et tap som gjør at vi 3 runder før slutt må konsentrere oss om 2. plassen.

Vikhammer startet sesongen bra, først slo de oss og like etter plukket de to poeng til. Akkurat da var det lite som tydet på at laget skulle rykke ned til 2. div. Men derfra og ut har det stoppet opp helt fra laget fra Malvik. De har gått på det ene stortapet etter det andre og det har for lengst vært klart at de blir å finne i 2. divisjon neste sesong.

Nicolai og resten av laget er klar til kronekamp
Foto: Ørjan Dalseth

For vår del er alle kamper viktige framover. Med seier onsdag er vi 5 fem poeng foran Follo og vi kan holde Viking TIF de 3 poengene bak som gjør at vi det holder å vinne en av de 2 siste kampene for å kapre den ettertraktede 2. plassen som gjør at vi kan starte med 2 poeng på play offen starter torsdag 21.4.

Søndagens kamp mot OSI vant vi komfortabelt, men vi så i starten at vi må være skjerpet og gi alt for å «sage greina». Det har vi vært gode på i år, bortsett fra i en kamp, Serieåpningen mot Vikhammer. Den svir ennå, den vil svi lenge.

Poengene får vi aldri igjen, men med stolthet og «passion» skal vi gå til kampen onsdag og vise at det som skjedde i Malvikhallen var et arbeidsuhell av de sjeldne.