Viking til Skarpnes Invitational – Ryger

Viking til Skarpnes Invitational

Strenge norske karanteneregler gjør at Arendalspublikummet går glipp av håndballstorheter som bla Aalborg og Magdeburg i oppkjøringsturneringen Skarpnes Invitational. For å få kamper har ØIF Arendal invitert oss sammen med vår divisjonskollega Fold. Vi tar derfor turen sørover neste helg for det som for oss vil være to gode sparringsmotstandere.

Vi er nå ferdig med uke to av vår oppkjøring. Etter ei uke hjemme med tester og fysisk trening har spillerne vært i Sønderborg i Danmark fra søndag og ventes hjem lørdag morgen. Etter hjemkomst venter coronatester og idrettskarantene for de som ikke er fullvaksinert. Vi kommer tilbake med mer fra treningsleiren senere.

Nå venter ei uke med mer trening og UEGO håndballskole før vi fredag reiser til Arendal for kamper fredag og lørdag. Vi er selvsagt svært glad for å få denne muligheten av våre håndballvenner i Arendal. Samtidig så synes vi oppriktig synd på den driftige sørlandsklubben som hadde fått noen av de mest spennende lagene til Norge i oppkjøringen, kamper som skulle fyllt Sør Amfi og kamper som skulle blitt sendt på TV2. Nok en gang stoppes idrettsarrangement av strenge coronatiltak.

Andre og Vikinguttene får to fine oppkjøringskampen når vi møter ØIF og Fold neste helg.
Foto: Hans Lie

Selv om indrefileten av håndball nå byttes ut med to 1. divisjonslag så lover ØIF Arendal en god ramme og endelig mulighet til å fylle Sør-Amfi med publikum. ØIF Arendal er en av foregangsklubbene i Norge både når det gjelder det som skjer på og utenfor banen og en klubb som har høy standard på sine håndballkamper

https://oifarendal.no/2021/08/06/skarpnes-invitational-det-blir-en-mini-turnering-med-norske-lag-neste-helg/

Vi gleder oss til to gode oppkjøringskampen og vi kan love ØIF Arendal at om vi ikke kan tilby det samme nivået som de opprinnelige lagene så skal vi komme til Arendal og bidra til at de får så godt utbytte som de kan når forholdene ble som de ble.