Vinner 31-20 mot Herulf Moss – Ryger

Vinner 31-20 mot Herulf Moss

Herulf Moss ble ingen målestokk og vi vinner komfortabelt med 9 mål. Kampen ble i realiteten avgjort midtveis i 1. omgangen og resten av kampen ble en ren transportetappe der begge lag rullerte mye på laget.

Sykdom og skader gjorde at vi reiste til Moss med flere spørsmålstegn. Lars Henrik Hygen og Chris Petersen var begge igjen i Stavanger, mens Jonas Løge, Tore Nygård og Trym Hamre Johannessen var usikre kort. For Trym ble det kun få minutt på banen søndag, mens både Jonas og Tore fikk sine tilmålte minutter. Når det er sagt så var hjemmelaget uten sin playmaker Sebastian Schwartz og selv om det gikk noen minutter før vi distanserte hjemmelaget i målprotokollen så viste styrkeforholdet seg tidlig.

7 mål fra vår kaptein Helgi Hoydal
Foto Hans Lie

Det ble ingen stor kamp i Mossehallen, men vi gjorde det vi skulle og det vi kom for, sikre oss 2 poeng og få en ny gjennomkjøring før viktigere kamper senere i våres. Skal vi gi Sandnes kamp kan vi ikke gå på flere bananskall enn det vi gjorde i sesongåpningen.

Jesper Røisland med 6 mål og blomster som vår bestemann.
Foto: Hans Lie


I første omgang gjør vi en solid jobb bakover. Kun 8 mål i mot er svært bra og framover løsnet det også etter hvert. I innledningen ble det for mye bom på klare sjanser og hjemmelaget hang bedre med enn det vi hadde trengt. Utover kampen ble det mye rulleringer på laget og ungguttene Herman Haver og Jesper Røisland fikk vist seg fram. Jesper fikk etterhvert gang på skuddarmen sin og med 6 mål ble unggutten kåret til vår bestemann.
Spilletid ble det også på Nicolai Bredmose Haugen som delte spilletida med Trygve Jensen og fikk ikke minst vist hvor presise kontringsballer han kan servere.

Nå skal vi på nytt nullstille oss og se fram til kamp mot Charlottenlund neste søndag i Stavanger Idrettshall.