Vrien bortekamp i kveld – Ryger

Vrien bortekamp i kveld

Tirsdag er en noe «uvanlig» kampdag, men i dag går altså turen til Oslo og møte med OSI i Domus Athletica kl 18.30. OSI har som oss 10 poeng etter 5 spilte kamper og kommer til kampen med skalpen til Follo i beltet. Vi går selvsagt for to poeng, men skal vi lykkes med det må vi finne fram vårt toppnivå.

Jesper i aksjon mot OSI i Vikings hjemmekamp i våres.
Foto Trine Nessler Wichmann

OSI (Oslostudentene) er laget i 1. divisjon som trener minst, sannsynligvis har lavest ambisjoner men som på imponerende hvis har klart å holde seg i 1. divisjon. Laget spiller nå sin 3. sesong på rad i den nest øverste divisjonen. At laget i år har plukket poeng er i seg selv ikke så rart for ser en på spillertroppen finner en flere spillere med lang erfaring fra høyere nivå. I en 1. divisjon med mange lag med lav snittalder så har det nok en gang vist seg at håndball er en sport rutine og erfaring betyr mye, så mye at du på en god dag også tar poeng mot hardtsatsende lag som Follo.


I dagens møte treffer vi blant annet på Andre Ellertsen som spilte flere sesonger i Sandnes og som hadde en gjestevisitt i Stavanger og var med å sikre opprykket til Rema 1000 ligaen. En annen eks Sandnes spiller, Chris Inglingstad, er å finne på studentlaget. Av andre spiller vi ofte har sett i Stavanger er målvaktduoen Karl Henrik Steinkjær (Nøtterøy) og Erlend Tytingvåg (Follo). Ute på banen er Sondre Kjendalen (Viking TIF) i studentens tjeneste og for ikke å glemme målkongen Christan Daviknes som io en årrekke har vært OSIs målgarantist.

Lars-Henrik er tilbake etter skade og klar til å fly flere baller inn i OSI buret
Foto Trine Nessler Wichmann

For vår del handler det om å fortsette oppturen etter Falk kampen. Godt forsvarsspill la grunnlaget for poengene da og vil være et viktig redskap også i kveldens kamp. OSI forsøker vanligvis å holde tempo nede og få kampen inn i et mønster som passer deres rutine og treningsgrunnlag. Klarer de det er de et farlig lag å møte og 5 seire så langt viser at det er mange gode håndballspillere på det laget.

Foto Ørjan Dalseth