We do it with passion – Ryger

We do it with passion

Vi hadde så lyst å vinne igår, det klarte vi ikke og derfor var vi svært skuffet igår. Vi har nå møtt alle lagene en gang og med 12 kamper igjen nytter det ikke å dvele lenge med skuffelsen. Vi får ta en kikk på de flotte nye toppbannerne designet av vår sponsor Play design og minne oss når vi møtes i til styrkeøkt idag at «we do it with passion». Søndag er vi klar igjen, vi gir oss aldri.

Det var mye å glede seg over på banen i 45 minutt. Men når du står igjen tomhendt hjelper det lite. Men det var to ting å glede seg over også utenfor banen. – De nye flotte toppbannerne og ikke minst det entusiastiske hjemmepulikummet.

Nye flotte toppbannere laget av vår sponsor Play Design
We do it with passion, You do it with love.
Foto: Svein Erik Fylkesnes.

Etter mange år med få tilskuere og stort sett høflig applaus ved gode prestasjoner har det vært kjekt å oppleve et entusiastisk publikum som har stått på for å heie oss fram. Det betyr mye for oss, det er kjekt å registrere at våre trofaste supportere er like engasjert på tribunen som det vi ønsker å være på banen. Selv når det butter imot heier de oss fram. Takk for støtten.
Vi jobber knallhardt hver dag for at vi snart skal ta to poeng. Vi håper dere tror på oss framover også.

Bjeller, trommer og entusiasme, Det liker vi.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi er uerfarne, vi er unge og vi lærer for hver kamp. Søndag kommer Kolstad til Stavanger idag starter jobben med å riste skuffelsen av oss og reise oss til en ny duell.

I går endte vi på rumpa. I dag reiser vi oss, rister skuffelsen av oss og ser framover.
12 kamper gjenstår. Vi gleder oss.