Westco – en lojal partner – Ryger

Westco – en lojal partner

«I gode og onde dager», heter det. Westco miljø har vært en trofast og stabil samarbeidspartner for oss også i åra når vi hadde det som tyngst. Derfor er det svært gledelig at de blir med oss videre også i Rema 1000 ligaen.

Du har sikkert sett den, den blå velholdte søppelcontaineren med den hvite Westco logoen på. Westco miljø er ledende på innsamling og gjenvinning av næringsavfall og disponerer 57 biler, har 100 ansatte og har i sin portefølje mer enn 9000 kildesorteringsenheter.

Det er ikke bare hos Viking Stavanger du ser logoen til Westco. Bedriften er en synlig partner hos en rekke idrettslag i Rogaland har partneravtaler med Nordsjøritter, Klepp IL, Viking Fotball, Sola FK, Bryne FK, Eiger, EIK, Sandnes Ulf og Vigrestad. Når du bestiller din container så gjør det hos din lokale leverandør som bidrar sterkt inn i idrettsmiljøet, både i toppidretten men ikke minst hos barn og unge.

Per Posti. Daglig leder og over gjennomsnittet håndballinteressert

Vi er med i Viking Stavanger og flere andre idrettslag for å være synlige og støtte opp med det viktige arbeidet idretten bidra med.

Per Posti, daglig leder

Westco miljø har de senere årene gjort store investeringer i mottak og sorteringsanlegg og har blant annet et av Norges mest moderne sorteringsanlegg plassert på Forus. At de tar gjenvinning på alvor viser resultatene med 99 % av alt levert avfall blir gjenvunnet.

Vi takker Westco for at de blir med oss videre og ikke minst at dere har hatt troa på oss selv når ting var på sitt vanskeligste.

Skal du ha container vet du hvem du skal benytte.
https://www.westco.no/no