– Yppet oss mot Elverum – Ryger

– Yppet oss mot Elverum

Publikum fikk se en god og underholdende håndballkamp og første 20 minutt spiller vi svært bra og ypper oss mot Elverum. Vi, som mange andre, sliter selvsagt med å stå løpet ut, men det er ingen grunn til å henge med hodet. Vi tar steg uke for uke.

Vi går respektløst til verks og tar ledelsen og fører kampen fram til Elverum tar time-out etter drøyt 20 minutt. Da står vi opp i forsvar og vinner dueller og spiller klokt framover. Bak står Ole Andre Lerang at han fortsatt har mye å bidra med topp nivå.

Etter timeouten snur Elverum kampen. Med en bredde de fleste lag kan misunne vinner de neste periode 4-0 og går var 10-8 til 10-12. I denne periode var Josef Poyol stor og leverte noen detaljer det er lenge siden vi har sett i storhallen.

Rasmus Boysen, denne gang med tak i drakta til Trym.
Foto Hans Lie

Elverum avgjør kampen i starten av 2. omgang og kommer foran med en komfortabel ledelse. Gutta gav aldri opp og selv om det til slutt ble et ni målstap 22-31 står vi kampen ut på en mye bedre måte enn det vi gjorde mot Kolstad onsdag.

Rasmus Boysen river trøya av Jonas
Ole Andre Lerang med gode målvaktsperstasjoner.
Foto; Nanco Hoogstad

Vi gratulerer også Tore Nygaard med sin debut i Rema 1000 ligaen og ikke minst med sin første scoring. Gledelig også at Simon Ypma følger opp Ole Andre Lerangs storspill når han får sjansen på slutten av kampen.