Hjemmekamp som forrett til fredagstacoen? – Ryger

Hjemmekamp som forrett til fredagstacoen?

Ryger og Maxbo inviterer til ny hjemmekamp, denne gangen mot ROS fredag kl 18.00. Vi håper alle våre trofaste håndballvenner stiller og tar en håndballkamp som forrett til fredagstacoen. Grunnen kampen spilles fredag er for å unngå kollisjon med landskampene som spilles i Dnb denne helga.

ROS er et ny bekjentskap i topphåndball og navnet kommer fra to klubber som slo seg sammen. Røyken og Spikkestad ble til ROS. Klubben spiller sine kamper i Spikkestad. Fordi som ikke er veldig lokalkjente så ligger klubben på utsiden av Drammen, riktignok så langt ute at de har tilhørighet i Asker kommune. ROS er den 3 klubben som forsøker å fylle tomrommet bak Rema 1000 ligalaget Drammen.

St Hallvard markerte seg i flere år i toppen av 1. div og de var også oppe i Rema 1000 ligaen. Som mange andre klubber som bruker mer penger enn de har så tok moroa slutt også for St. Hallvard. De «gav» klubben bort og den havnet etter hvert i Bærum. Vi møtte Fold i fjor og det endte som kanskje noen husker med nedrykk. (Klubben heter nå Bærums Verk Topphåndball og holder fortsatt til i Rykkin)

Jonas med 11 nettkjenninger mot Herulf sist. Vi satser på nettsus fra både Jonas og resten av laget fredag.
Foto Trine Nessler WichmannNå er det altså Ros som kommer til Stavanger. Du kan lese mer om klubben her:
https://topphandball.no/artikkel/hvem-er-ros/

Dagens spillerprofil er Trym
https://rygerhk.no/spillerprofil-trym-hamre-johannessen/

Vi har nå spilt 6 kamper med 3 seire og 3 tap og er noen poeng bak det vi håpet på. Den største utfordringen har ikke vært motstanderne vi møter, men å få våre prestasjoner opp det nivået vi ønsker å være på. Etter 3 tap og et forsvar som lekket som en sil fikk vi satt en standard bakover som vi ønsket mot Herulf sist. I 1. omgangen lugget det framover og vi kom på nytt bakpå til pause. Men derfra og ut viste vi at når både forsvar og angrep sitter så kommer også målene som perler på ei snor. Det er denne omgangen vi skal gjenskape i 2 x 30 minutt når ROS gjester Stavanger Idrettshall fredag.

Sånn skal standarden bakover være fredag.
Foto Trine Nessler Wichmann


Fredag kommer ROS til Stavanger på jakt etter sine første poeng. De kommer med unge sultne spillere som har fått noen kampers erfaring og som vet at om ikke de første poengene snart kommer så kan ambisjonene om å holde plassen bli tøff.

Vi håper du tar turen til Stavanger Idrettshall. Din støtte fra tribunen betyr mer enn du tror.

Dagens spillerprofil er Trym, personlig sponsor er små øyeblikk