Rasmus vs Rasmus – Ryger
Rasmus Bertelsen

Rasmus vs Rasmus

Når Viking møter Elverum blir det møte mellom Rasmus og Rasmus. Ikke bare heter de det samme. De er begge tidligere lagkamerater i Ribe Esbjerg og begge har sine beste kvaliteter i forsvarsspillet.

Rasmus Boysen er «håndballnerden» som vet alt om håndball og som benytter hvert av døgnets ledige minutter til å se håndball. For de som er håndballinteressert og som følger han på twitter så ser de at han er et levende orakel der du kan ta del i ALT det som skjer i den internasjonale håndballverden. Boysen kom til Elverum fra Ribe Esbjerg før fjorårssesongen og har vært mest å se i de hvite og sortes forsvar.

Vår Rasmus (Bertelsen) kom til Ribe Esbjerg fra Frederica og spilte der i mange år før han gikk videre til Sønderjyske. Han hadde egentlig tenkt å legge opp foran denne sesongen og innta en assistenttrener jobb i Grindsted når Scott fikk overtalt han til å ta «the last dance» i Norge.

Rasmus Boysen
Foto: Magnus Stenseth /Elverum

Vår Rasmus har dette å si om Rasmus Boysen
Rasmus er en rigtig god fyr. En kæmpe håndbold nerd, han vet alt om håndbold. På banen er en hård i forsvaret og giver alltid 100 %. Alt i alt en rigtig god håndboldspiller og sympatisk og rar mand.

Rasmus Bertelsen
Foto Svein Erik Fylkesnes

Fra Elverum har den andre Rasmus dette å si om vår Rasmus:
På banen er han en rigtig klog forsvarsspiller, der er god til å lese spillet. Han har stor rutine og er derudover stærk, bevegelig og god i blokkadespillet. Derudover er han en leder, der går forrest og som alltid giver 100 % for laget. En spiller jeg har lært rigtig mye af.

Han er en venlig holdkamerat, der fungerer vældig godt med alle på et lag om som er sosial og har dejlig dansk humor. Alt i alt et fantastisk og posivtiv menneske.

Så gjenstår det om det blir noen dansk duell mellom Rasmus og Rasmus eller om de kun blir å se i hvert sitt forsvar og kan la lagkameratene kjenne på det å gå i duell mot hver sin Rasmus.