Vi tok første sett, såvidt – Ryger

Vi tok første sett, såvidt

Vi tok første stikk i kvalikkampen som inneholdt alt bortsett fra god håndball. Adrenalin, vinnervilje og en enorm innsats fra begge lag gjorde at underholdningsverdien var stor og dramatikken likedan.

Vi visste at det skulle bli tøft, vi visste at vi møtte et godt Nøtterøylag og vi visste at dette kom til å koste mye. Og det gjorde det. I kveld er vi bare glad for at vi tok første seieren i denne kvaliken vi har ventet på i 5 måneder. Vi skal suge på karamellen noen timer før vi ser fram til kampen på søndag.

Kjartan som har trent lite håndball etter landskampene ble godt pakket inn av Nøtterøyforsvaret. Men som mot Sandefjord. Når kampen skal avgjøres er det selvsagt han som hamrer inn målet. Foto: Hans Lie

Kampen åpnet nervøst og det tok nesten 5 minutter før første scoring. Vi fikk satt et solid forsvar og selv om det lugget framover fikk vi en 4 måls ledelse 5 min før pause. Men Nøtterøy svarte og med to reduseringsmål så gikk lagene til pause med to måls seier til oss.

Ulrik som har hatt brudd i tommelen var tilbake og «on fire». 5 mål og kåret til vår beste spiller. Foto: Hans Lie

Vi fører i store deler av 2. omgangen, men Nøtterøy nekter å gi seg. Vi veksler mellom 3 og 2 målsledelse og kampen lever som bare en håndballkamp kan gjøre. Nøtterøy lykkes med 7 mot 6 spillet og når 10 minutter gjenstår går gjestene opp i ledelsen og har tatt initiativet i kampen. Men når noen kanskje begynte å tvile på seieren tok gutta fram det som måtte til for å igjen snu kampen. Som i Sandefjord for 5 måneder siden var det selvsagt Kjartan Johansen som steg til vers og hamret inn den siste scoringen og når forsvar og ikke minst Ole Andre Lerang leverer på det nivået så klarte ikke Nøtterøy å få den siste scoringen som kunne sikret ekstraomganger.

17 år gamle Jesper Røisland fikk sin debut og noterte seg for sin første scoring.
Foto: Hans Lie

Det hadde vært mye snakk om kampform før denne kampen og det var tydelig at det vare lenge siden siste kamp for begge lag. Begge lag har også hatt flere nøkkelspillere ute med skader i kortere eller lengre perioder. For vår det måtte Samson Bjørke Kallestad stå over grunnet skade og vi håper at han skal bli klar til søndag.

Sebastian var endelig skadefri og spilte sin første kamp på over et halvt år. Som alltid, spill med hjerte utenpå drakta og en sterk ønske om å kompisene skal bli værende i Rema 1000 ligaen. Foto; Hans Lie

En stor takk til publikum som skapte en stemning som gjorde at 100 tilskuere føltes som 1000. Nå skal det restitueres, trenes og mentalt forberede oss til søndagen kamp på Nøtterøy. Vi har fått en fordel, vi vet at vi er garantert en kamp til på hjemmebane om det skulle bli en kamp nummer 3.

Når det er sagt reiser vi til Nøtterøy med mål om å avgjøre dette. Vi har fått en kamp mer sammen og vi skal lære av våre feil og bli enda bedre på det vi var gode på i dag.